Haschomelett

Haschomelett

1 port Tillagningstid: ca. 10 min
    1-2 ägg
    2-4 msk vatten
    1/2 kryddmått salt
    1/2 msk smör
    0,5-0,8g hasch
Vispa samman ägg, vatten och kryddor (blanda ej ner hasch). Klipp upp hasch och smält ner hasch i en panna tillsammans med smör tills det har löst upp sig, låt det stå på nån minut. THC är fettlösligt, därav anledningen att man ska smälta det i smör och inte margarin. Använd inte för hög värme eftersom att THC av dustar snabbare. Häll i smeten och grädda omeletten.

Lossa omeletten vid kanterna och rör några tag iden, så att smeten rinner ned och gräddas jämnt. Skaka pannan under grädning, så att omeletten inte fastnar i botten. Omeletten är färdigdräddad när den har fått färg på undersidan och översidan är lös och krämig.

Skaka och luta pannan och låt omelen glida över på upplägningsfatet och servera den omedelbart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0