mmmmm fett najs
chocklad !=nport, Tillagningstid ca 10-15min
200g marabou mjölkchocklad 2 tsk vaniljsocker 30g äkta svenskt smör 2 tsk flytande honung |
smält ner 200g marabou mjölkchocklad i en kastrull.(koka inte!)
när chockladet har smält så sänk värmen på plattan till det lägsta och häll i smöret, rör om väl.
när smöret är fint upplöst i chockladröran häller du i vaniljsockret, tänk på att hälla lite i taget och blanda hela tiden så att inga klumpar bildas. Blir det klumpar så försök blanda ut dem.
när vaniljsockret och smöret är fördelat i chockladröran häller du i hashet, blanda om väl, och glöm inte att ha på kastrullen på värmen hela tiden så att haschet löser upp sig.
när haschet har löst upp sig häller du i honungen och blandar ut den, sedan häller du upp chockladröran i valfri form och ställer in i kylen. (frysen funkar också, men pass på tiden!)
du har nu fått en go haschabou chockladkaka!
Kommentarer
Trackback