mmmmm fett najs

 chocklad

!=nport, Tillagningstid ca 10-15min
    3-4g hasch
    200g marabou mjölkchocklad
    2 tsk vaniljsocker
    30g äkta svenskt smör
    2 tsk flytande honung
 
finfördela hashet till pulver/väldigt små bitar

smält ner 200g marabou mjölkchocklad i en kastrull.(koka inte!)

när chockladet har smält så sänk värmen på plattan till det lägsta och häll i smöret, rör om väl.

när smöret är fint upplöst i chockladröran häller du i vaniljsockret, tänk på att hälla lite i taget och blanda hela tiden så att inga klumpar bildas. Blir det klumpar så försök blanda ut dem.

när vaniljsockret och smöret är fördelat i chockladröran häller du i hashet, blanda om väl, och glöm inte att ha på kastrullen på värmen hela tiden så att haschet löser upp sig.

när haschet har löst upp sig häller du i honungen och blandar ut den, sedan häller du upp chockladröran i valfri form och ställer in i kylen. (frysen funkar också, men pass på tiden!)

du har nu fått en go haschabou chockladkaka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0